Y O G A

Med Alexandra Leinonen

 

SÖNDAG FLÖDANDE HATHAYOGA 

Tid: 17:00 - 18:20 Start: 20/8
Kostnad: 1550 kr 10 tillfällen

Vi fortsätter utforska yogans väg för att närma oss inre ro genom kroppen. Denna klass är mer fysiskt utmanande. Kursen är en fortsättningskurs, du förutsätts ha minst ett års regelbunden yogapraktik.

 


SÖNDAG  YINYOGA 

Tid: 18:30 - 19:50 Start: 20/8 
Kostnad: 1550 kr 10 tillfällen

Denna kurs är öppen även för dig som är ny till yoga. Vi utforskar kropp och sinne genom lugn yinyoga. 

 


Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar angående yogan, du når mig här via mail eller på telefon 0706 - 371 348

Yoga är ett välbeprövat system för att nå inre frid och få en starkare och rörligare kropp på vägen.

I grunden handlar all yoga om att utforska ditt inre – att se att sinnets ständiga skiftningar är på ytan och att det finns ett stilla lugn där bakom. För att kunna utforska vårt inre behöver vi vara bekväma i det som finns utanför. Vi utövar fysisk yoga för att lättare kunna vara bekväma i varandet, både det stilla och det som rör sig.

ALEXANDRA LEINONEN

 

Värnar om det kollektiva välmåendet och har som stor del av livet att hjälpa till att hitta utrymme för att uppleva inre frid.

Genomgångna utbildningar som ligger till grund för yogan:

  • Globalyoga med Johanna Hector: Anatomi & Assistering 50h, Yinyoga 40h, Power 50h, Rest 50h samt Assisteringsprogrammet 500h
  • Supersoul yoga advanced yoga teacher training 300h med Raghunath i Govardhan Eco Village
  • 6 månaders studerande och praktiserande av yoga med Shivani i Barcelona under SwamiJ i Traditional Yoga of the Himalayan Masters

Målet med all yoga är inre frid. Det är lätt att glömma bort det i vår värld som är fokuserad på resultat, utseende och prestation. Friden har vi inuti oss, alltid, men yoga är ett sätt att bli av med störningarna som kan dölja den. Det finns många olika sätt att komma till insikt om och uppleva vår inre frid, yoga är det som hjälpt mig bäst.

När jag inte lär ut yoga arbetar jag som läkare inom psykiatrin. Utanför arbetet hänger jag mycket med min dotter Maja, vi tycker om att pyssla, resa till nya kulturer och landskap, klappa katter och spela spel. Jag lägger även en stor del fritid på att umgås med vänner och, tillsammans, ordna eller gå på tillställningar där man kan äta god mat, lyssna på spännande musik och dansa. Så ses vi inte i yogastudion kanske vi ses på en festival!