Y O G A

Med Katarina Eklund

 

YOGA FÖR MUSIKHJÄLPEN
SÖNDAG 11/12 
10:30 - 12:00
Kostnad: du väljer själv hur mycket du vill donera till musikhjälpen 
Nivå: ALLA  

En yogaklass som går från Yang till Yin, från aktivitet till vila.

Just nu är över 40 miljoner barn på flykt undan krig och konflikter. Barn riskerar att förlora sina föräldrar, blir berövade på ett tryggt hem, skolgång, att få äta sig mätta, utsättas själva för våld och övergrepp eller få se familjemedlemmar bli utsatta. Ett liv på flykt berövar deras barndom. Alla barn har rätt till en trygg barndom, därför stöttar vi Musikhjälpen 2022 - För en tryggare barndom på flykt från krig, läs mer här!

Mer information om denna klass finns på facebook och du kan även maila Katarina om du har frågor.

Alla insamlade pengar går givetvis helt och hållet till Musikhjälpen.

Välkommen att yoga tillsammans för Musikhjälpen 2022 - en tryggare barndom på flykt från krig


OBS! Föranmälan krävs för denna klass BOKA HÄR

 

 


ONSDAG MEDVETEN GRAVIDYOGA 

TID: 17:30 - 19:00 
Startdatum:  1/3 och 19/4

KOSTNAD: 1290 kr för  6 tillfällen
NIVÅ: alla, nybörjare som vana och när som under graviditeten.

Läs mer här!

Under en graviditet sker en mängd förändringar, såväl inuti som utanpå kroppen, men även i sinnet. Medveten Gravidyoga handlar om att ta hand om dig själv, att få vara precis så som du är och släppa alla krav och måsten. En graviditet är en resa, och ingen dag är den andra lik.

Under en klass i Gravidyoga får du möjlighet att ställa dig själv frågan ”Vad behöver jag just nu?”

Alla tankar och känslor är välkomna, och likaså alla dagsformer! Är det vila din kropp önskar mest av allt, kan du vila dig igenom hela klassen, är det rörelse du längtar efter kommer du få röra dig genom inkännande yogaflöden speciellt anpassade efter den gravida kroppen. 

 

Katarina Eklund

Certifierad Virya-, Yin- & Gravidyogalärare 

Yoga för mig är ett redskap, ett redskap för att ta itu med mig själv. Yogan är en väg till lugn när jag är stressad eller upprörd, en chans att leka och upptäcka kroppens möjligheter och ett försök att stilla pladdret som pågår i mitt huvud. Yoga är inte svaret på allt, men det hjälper mig otroligt mycket i min vardag, både fysiskt och psykiskt. Jag började med yoga 2008, för att jag var nyfiken och för att jag ville göra något bara för mig. Jag trivdes omgående väldigt bra på yogamattan, men det var först 6 år senare som jag var redo att börja utforska mitt intresse för yoga på allvar. Sedan dess har jag fördjupat mig i litteratur; filosofi, anatomi, böcker och artiklar om olika slags yogaformer och dess grundare. 

Jag har flertalet yogalärarutbildningar i ryggen och har varit på längre retreater och kortare workshops. Jag har prövat en mängd olika yogastilar och tränat för olika lärare, och alla har de gett mig ytterligare lite kunskaper att lägga till min bank. Jag försöker ha ett öppet sinne gentemot all form av yoga, för det finns så otroligt mycket spännande att lära!

Idag undervisar jag klasser i såväl fysisk/dynamisk Viryayoga, som lugn Yin/Restorative samt Yoga Nidra och Gravidyoga/MammaBaby-yoga. Jag älskar att fördjupa mig i yogans värld, och att få dela med mig av min kunskap!

Mina ledord som yogalärare är glädje, avslappning och trygghet. Yoga ska vara till gagn för både kropp och sinne, och anpassas efter individen – inte tvärtom!