Dagen präglas av både återhämtning och finna glädjen i rörelse. Detta vävs varsamt samman i denna rofyllda miljö att vila in i. Yogan i det vilsammare formera även utrymme för att utforska frigörande rörelser. Detta leder förhoppningsvis till ökad insikt i hur vi på bästa vis kan lyssna in i kropp & själ. Även ta hjälp av naturens krafter att få njuta av höstens prägling som sakta guidar oss till stillhet & vila.

Inga förkunskaper krävs att delta denna dag, känner du att det finns en längtan att få komma i djupare kontakt med dig själv, kravlöst och prestationsfritt då är detta rätt dag för dig. Dagen innefattar olika former av yoga, meditation, rörelseglädje. Har glädjen att få assisterande hjälp av min vän & kollega Maria Ekenstierna under denna dag. En vegetarisk lunch serveras även tilltugg under dagen.

 

Kläder efter väder då det finns avsikt att vara utomhus för en stund. Yogamattor, filt, finns att låna men medtag gärna eget om du har. Även bra att ta med någon extra kudde, filt som stöd under vilande yogan.