Into your Wild | Healing in Being

I N T O  Y O U R  W I L D | H E A L I N G  I N  B E I N G 

11 - 14/4  2 0 2 4

Klicka här för Retreat Program 

Välkommen till en unik retreatupplevelse som guider dig på en inre resa. Din resa mot självinsikt, djupt välbefinnande och acceptans. Förbered dig på en fullständig transformation med hjälp av yoga, meditation samt den helande kraften av ljud, sång och dans. Vår retreat erbjuder dig de verktyg som behövs för att fördjupa dig i ditt inre och upptäcka att det välbefinnande du strävar efter inte gömmer sig utanför dig, utan alltid finns inom dig, evigt närvarande.

Genom att vägleda dig med yoga, meditation, ljud, sång och rörelse strävar vi efter att föra dig till ett harmoniskt tillstånd där du tydligt kan utforska kraften av självläkning. När den kraftfulla kopplingen mellan kropp, sinne och hjärta har förenats, öppnar sig möjligheten att upptäcka din inre styrka och skapa en varaktig balans i ditt liv.

"Into your Wild - Healing in Being" är inte bara en retreat; det är en inbjudan att omfamna det vilda inom dig och låta det guida dig till frihet och lycka.

Läs mer: Vad innebär Retreaten? Hur den kan förändra mitt liv?

🌿 Utforska det Vilda Inom Dig – Frihetens & Lyckans Hemlighet🌿  

I hjärtat av "Into your Wild - Healing in Being" ligger en övertygelse om att det otämjda och nakna inom oss är nyckeln till sann frihet och lycka. Vi bjuder in dig att släppa taget om det konstruerade, det konventionella, och istället omfamna din inre vildhet för en djupare och mer meningsfull existens.

🍃Det Vilda är Vår Ursprungliga Natur🍃

Människan föds i symbios med naturen, och det vilda representerar den kraft och frihet som är rotad i vårt innersta väsen. Genom att utforska och omfamna den återställer vi balansen och återupptäcker den autentiska kärnan av vem vi verkligen är.

🌌 Friheten i Att Släppa Loss 🌌

Att låta det vilda blomstra är att ge sig själv tillstånd att släppa loss, att vara okonventionell och autentisk. I det vilda hittar vi friheten att vara osminkade och råa, att se igenom det skal som vår omgivning och vi själva har skapat. 

✨ Lyckan i Självutforskning ✨

Det vilda inom oss är också portalen till självutforskning och självkännedom. När vi vågar dyka in i det okända, när vi släpper taget om förväntningar och normer öppnar vi upp för en djupare lycka. Att omfamna det vilda är att omfamna det autentiska inom oss. 

"Into your Wild - Healing in Being" är inte bara en retreat; det är en inbjudan att omfamna det vilda inom dig och låta det guida dig till frihet och lycka.

Retreat Information

Retreat Info:

NIVÅ:
Alla kan gå även de helt utan Yoga & meditationsvana eller vana av sång och dans. 

KOSTNAD:
3500 - 5000 kr inkl. all utbildning, mat & logi. 
3500 kr 4 bäddar 
4000 kr 2 personer i dubbelsäng
4500 kr 2 personer i dubbelrum 
5000 kr Enkelrum

MAX ANTAL:
12 personer

PLATS:
Skärv Linas Gård som ligger mellan Skövde och Skara.
En mycket stilla och lugn plats mitt i skogen utan grannar.
En plats som inspirerar och för dig in i tystnad

MATEN:
All mat är vegetarisk och tillagas med kärlek som första ingrediens

Retreat Miljö

RETREAT MILJÖ:

Dyk ned i en avlägsen värld djupt in i skogen, där vår retreat tar plats på en fridfull kursgård, omgiven av naturens tysta symfoni och avskilt från närliggande grannar. Här omges ni av en oas av lugn där ni kan njuta av ostörd tid att promenera bland skuggande träd, skogsbadande, tända upp en lägereld, bada i naturpoolen eller närbelägna sjöar eller helt enkelt vila i vår omfattande trädgård.

Ert välbefinnande står i centrum, och tre vällagade måltider serveras varje dag för att ge näring åt kropp och själ. Följ helt enkelt - Into your wild | Healing in being - Schemat, och lämna alla planer bakom er. Här behöver ni inte tänka på annat än att vara närvarande och njuta av ögonblicket.

Här på vår gömda plats välkomnas ni att bara vara – att känna er omhuldade och hitta ro i det här och nu. Det är inte bara en reträtt; det är en inbjudan att förlora er själva i naturens famn och hitta era egna lugna rytm mitt i skogens fridfulla sus.

R E T R E A T  G U I D E R

Möt Maria

Jag är Maria, en ganska otämjd individ som flödar av livsglädje, spontanitet och levnadslust. Mitt liv styrs mycket av hjärtat, och jag tar mig själv med på diverse äventyr för att skakas om, beröras, njuta, ibland känna överväldigande glädje och ibland dela tårar – en resa genom livets alla härligheter.

Jag innehar fina diplom som bekräftar mina färdigheter, men det jag anser mig vara mest skicklig på är att skapa utrymme för och förmedla acceptans, kärlek samt den inre visdom som vilar inom oss. För att få en djupare förståelse av mig som yogalärare, guide och förmedlare kan du utforska recensioner från tidigare elever och deltagare i mina retreats.

Läs mer om mig: www.mariastromberg.com

.

Möt Ingela

För mig bor din visdom i halsen. Att närma sig sin genuina röst, sin helande röst är en väg till expansion, glädje och självupptäckande. Och jag älskar att visa och leda människor i detta. Som Soundhealer och Ljudterapeut arbetar jag med att guida grupper och individer till djupt varande och till platser där våra kroppar och väsen hamnar i samklang med en mer harmonisk vibration - något vi verkligen behöver i dag i vårt stressade och ljudförorenade samhälle. Jag ser så fram emot att tillsammans med Maria få vandra varandra hem!

Mer om mig på www.pilgrimage.se