Healing in Being | The wild way of your heart

H E A L I N G  I N  B E I N G |  T H E  W I L D  W A Y  O F  Y O U R  H E A R T

Sound Healing & Insight Journey

12 - 15/8  2 0 2 4

Klicka här för Retreat Program 

" Jag har gått på många retreat under mitt liv men detta vara det klart bästa"
- Ulrika Meeks

Välkommen till en unik retreatupplevelse som guider dig på en inre resa. Din resa mot självinsikt, djupt välbefinnande och acceptans. Förbered dig på en personlig transformation med hjälp av yoga, meditation samt den helande kraften av ljud, sång och dans och bild. Vår retreat erbjuder dig de verktyg som behövs för att fördjupa dig i ditt inre och upptäcka att det välbefinnande du strävar efter inte gömmer sig utanför dig, utan alltid finns inom dig, evigt närvarande.

Genom att vägleda dig med yoga, meditation, ljud, sång och rörelse och bild strävar vi efter att föra dig till ett harmoniskt tillstånd där du tydligt kan utforska kraften av självläkning. När den kraftfulla kopplingen mellan kropp, sinne och hjärta har förenats, öppnar sig möjligheten att upptäcka din inre styrka och skapa en varaktig balans i ditt liv.

Retreat programmet bygger på att landa, öppna upp, släppa taget/låta vara, se bortom/få insikt och ge plats och anamma det nya. Detta är ett program som alla kan delta i, nybörjare till Yoga & meditation och de som är vana.

Detta retreat är ett TYST retreat och innebär att vi endast talar under de övningar där vi ombedes prata. Tystnaden skapar en atmosfär där vi kan fördjupa oss, underlätta närvaron och främja förmågan att låta de yttre lagren falla av så att vi kan kliva djupare in i oss själva

 Tillsammans med Soundhealer och ljudearapeut Ingela Palmqvist samt gästande bildterapeut Sofi Thörnqvist, bjuder vi in dig till en djupgående upplevelse av självutforskning och inre välmående.

Retreat information

Retreat Info:

NIVÅ:
Alla kan gå även de helt utan Yoga & meditationsvana eller vana av sång och dans. 

RETREATAVGIFTER:
4350 kr ( per person i 4 bäddsrum)
4850 kr (pp i dubbelsäng)
5350 kr (pp rum för 2 personer i enkelsängar)
6000 kr (Enkelrum)

MAX ANTAL:
16 personer

PLATS:
Skärv Linas Gård som ligger mellan Skövde och Skara.
En mycket stilla och lugn plats mitt i skogen utan grannar.
En plats som inspirerar och för dig in i tystnad

MATEN:
All mat är vegetarisk och tillagas med kärlek som första ingrediens. Alltid hemabakat bröd och nygräddat till frukost. 

Klicka här  för Retreat Program

Retreat Miljö

RETREAT MILJÖ:

Dyk ned i en avlägsen värld djupt in i skogen, där vår retreat tar plats på en fridfull kursgård, omgiven av naturens tysta symfoni och avskilt från närliggande grannar. Här omges ni av en oas av lugn där ni kan njuta av ostörd tid att promenera bland skuggande träd, skogsbadande, tända upp en lägereld, bada i naturpoolen eller närbelägna sjöar eller helt enkelt vila i vår omfattande trädgård.

Ert välbefinnande står i centrum, och tre vällagade måltider serveras varje dag för att ge näring åt kropp och själ. Följ helt enkelt - Into your wild | Healing in being - Schemat, och lämna alla planer bakom er. Här behöver ni inte tänka på annat än att vara närvarande och njuta av ögonblicket.

Här på vår gömda plats välkomnas ni att bara vara – att känna er omhuldade och hitta ro i det här och nu. Det är inte bara en reträtt; det är en inbjudan att förlora er själva i naturens famn och hitta era egna lugna rytm mitt i skogens fridfulla sus.

Varför retreat?

Att förlora känslan av närhet till sig själv är lätt i vardagens virrvarr av bekymmer, krav och måsten. Det kan resultera i en känsla av otillräcklighet eller tomhet. För att återställa balansen i livet är det viktigt för oss alla att avsätta tid och enbart rikta uppmärksamheten inåt. Det innebär att låta alla vardagens roller och personlighetsdrag få vila och istället fokusera på att ge utrymme för oss själva, bortom allt det yttre bruset.

Retreatguider

Maria

Jag är Maria, en ganska otämjd individ som flödar av livsglädje, spontanitet och levnadslust. Mitt liv styrs mycket av hjärtat, och jag tar mig själv med på diverse äventyr för att skakas om, beröras, njuta, ibland känna överväldigande glädje och ibland dela tårar – en resa genom livets alla härligheter.

Jag innehar fina diplom som bekräftar mina färdigheter, men det jag anser mig vara mest skicklig på är att skapa utrymme för och förmedla acceptans, kärlek samt den inre visdom som vilar inom oss. För att få en djupare förståelse av mig som yogalärare, guide och förmedlare kan du utforska recensioner från tidigare elever och deltagare i mina retreats.

Ingela

För mig bor din visdom i halsen. Att närma sig sin genuina röst, sin helande röst är en väg till expansion, glädje och självupptäckande. Och jag älskar att visa och leda människor i detta. Som Soundhealer och Ljudterapeut arbetar jag med att guida grupper och individer till djupt varande och till platser där våra kroppar och väsen hamnar i samklang med en mer harmonisk vibration - något vi verkligen behöver i dag i vårt stressade och ljudförorenade samhälle. Jag ser så fram emot att tillsammans med Maria få vandra varandra hem!

Mer om mig på www.pilgrimage.se

Feedback från tidigare retreatdeltagare

OBS! Feedback kommer från andra retreats då detta är första gången som detta hålls

Ditt helhetsintryck av retreaten

HELHETS INTRYCK AV RETREATEN?

- Helt underbart! Fint upplägg, varmt och kärleksfullt, jättegod mat.

- Precis så fantastiskt som jag förväntade mig.

- Underbart, jobbigt(som sig bör när man trampar utanför sin komfortzon), inspirerande, utmanande, kärleksfullt

- 10 av 5 möjliga!

- Kärleksfullt, mysigt, superb mat, en ömsint "fröken"

- Sån härlig atmosfär att få landa in i sig själv och vara med andra som med Marias tillåtande guidning öppnade oss som blommor på våren när solens första strålar smälter snön.

- Djupgående, känslosam och en känsla av helhet. Mycket som fick beröras på olika plan.

- Livsglädje

Vad tar du med dig

VAD TAR DU MED DIG?

-Lugnet, styrkan i att få vara ensam o sig själv och se till mina egna tankar. Stillhet, värme, omsorg och vila.

-Att det är helt underbart att få umgås i tystnad.

-Att man får uppleva dessa fantastiska möten i samtalen vi har under kommunikationsövningarna.

- Att man kan mer än man tror. Att vi alla är ett, vi delar mer med andra än man någonsin tror.

- Fokus, välj ditt fokus.

- Marys fantastiska mat!!!

- Nya perspektiv, insikter, en nöjd kropp efter fantastisk yoga, att få dela upplevelsen med andra i tystnad, skogen, bjussigheten hos alla.

- Tilltron till gruppen, ömheten och ödmjukheten som alla visade upp.
Så mycket kärlek och livsglädje!

- Min bägare har fyllts på. Hädan efter kommer jag att dricka djupt ur livets bägare.

- Att glädjen bor inom mig och att det är lika med kärleken till livet 

- Lugn, livsglädje och kärlek.

Hur upplevde du retreatguiden Maria?

HUR UPPLEVDE DU RETREATGUIDEN MARIA?

- Du är helt amazing, love you!
Sprudlande, klok, eftertänksam, lyhörd och tydlig i instruktionerna.

- Maria modellerade kärlek, öppenhet, tillit, frihet, mod och bidrog till att jag vågade göra det här fullt ut, att möta rädslor på djupet.

- Ömsint och kunnig. 

- En fri själ som med kärlek ger av sig själv och inspirerar till att öppna oss för livets lek. Ger mod att prova nytt, våga stanna kvar i smärta och ger redskap att välja annat när vi är redo.

- Öppen, sann och äkta och det är det vackraste som finns!  Jag älskar sådana människor 

- Underbar; generös, kärleksfull, kompetent