Y O G A

Med Anna Bergman

 

ONSDAG SACRED BODYYOGA 

Tid: 18:15 - 19:30  Startdatum:  17/11 
Kostnad: 165 kr DROP IN  33 tillfällen
Nivå: ALLA

Detta är en form av yoga jag utvecklat där vi föreställer oss att vi kliver in i ett tempel och inleder med en ceremoni. Vidare är Sacred body yoga influerad av den tantriska traditionen där vi kombinerar olika yogiska rörelser med tantrisk andning och tantrisk meditation. Den tantriska andningen är särskilt bra för att släppa spänningar I kroppen, för att öka energiflödet samt stärka vår sexuella energi. Den stärker och öppnar hjärtat och är bra för att motverka depression och släppa på blockeringar . Den är mer flexibel när det kommer till möjligheterna att röra sig och inte så strikt me att följa en viss ordning rörelser. Den är inspirerad av den universella livskraften, shakti.

 


WORKSHOP CHANTING MANIFEST 
Tid:18:30 - 21:00 Datum: 3/12

Kostnad: 333 kr
Betalas via swish: 0737325776
Nivå: ALLA  

Chanting manifest – med Anna & Bertil Välkomna till en kväll där vi möts i den transformerande och förnyande energi som skapas när vi sjunger Bhajans eller Mantras. Ett mantra är ett ord som bär med sig en vibration som verkar avslappnande och balanserar vårt inre. Chanting är en uråldrig metod för hälsa och välmående. Vi använder våra röster för att så nya frön denna afton, i nymånens energi. Vi inleder med en hjärtöppnande ceremoni och mantra meditation för att aktivera våra röster och sätter en intention i sharing- cirkel. Därefter sjunger vi mantran tillsammans. Inga förkunskaper krävs Medtages vattenflaska 

ANNA BERGMAN

Certifierad Hatha Yoga & Tantric Terapi

Mitt namn är Anna. Jag har studerat och arbetat med yoga och tantra, shamansk healing och andra metoder, i många år och upplever att dessa metoder har hjälpt mig att övervinna ångest och depression, fått bättre kroppsmedvetenhet och utvecklats både mentalt och själsligt. Jag började intressera mig för det andliga området redan som ung och blev initierad till meditation när jag var 13 och fick kontakt med kraft djur i drömmar. Dessa upplevelser gav en stark andlig riktning i mitt liv.

För mig har yoga bland annat hjälpt mig att öka min kroppsmedvetenhet, öppna upp energi- flödet i kroppen och få en bättre andning och hållning . Meditation har hjälp mig att hantera stress, bli mer medveten och hantera det reaktiva sinnet.

Tantra har hjälpt mig att lösa upp sexuella blockeringar, öppna upp energi flödet och även utvecklat min medvetenhet om den sexuella energin, dess potential och hur man kan använda den på ett hälsosamt sätt för att höja vår energi.

Jag har utvecklat en yoga som heter sacred body yoga som är en kombination av yoga och tantriska andningsövningar och meditationer. Detta är en lugn form av yoga där vi andas vi in och ut med öppen mun och  syftar till att släppa alla spänningar I kroppen. Den är mer flexibel när det kommer till möjligheterna att röra sig och inte så strikt med att följa en viss ordning rörelser. Den är inspirerad av den universella livskraften, shakti. Tantrisk mediation och andning  är hjärt-öppnande, stärker vår libido och bra för att lösa upp blockeringar. Vi inleder var gång med en kort ceremoni.

Jag har även tantrisk healing massage och håller workshops i tantra, mån-cirklar och annat. Jag älskar ny utmaningar, att resa och uppleva andra kulturer och lära mig nya saker.

 

Utbildningar:

-Yoga and meditation teacher: 200 hours , Goa, India.

-Kundaliniyoga and medi yoga; 200 hours, Karlstad, Sweden.

-Tantra therapist course, Koh Panh Gang, Thailand, 200 hours

-Medicine woman training, Glastonbury, England. 2 weeks intensive.

-Core shamanism, based on Michael Harners teachings; The way of the shaman, shamanic divination, shamanic extraction training, dying and beyond, power soul retrieval, dreams and crystal divination.

-Teacher in psychology/behavioural scientist (1,5 years studies of basic psychology, the university of Karlstad).