YOGA FÖR NYBÖRJARE  

Yoga för dig som är nybörjare eller vill få en färsk start 

 Start: Måndagen den 19/8 med 6 tillfällen
Tid: 17:00 - 18:00

Kostnad: 1250 
kr för 6 ggr

Y O G A  F Ö R  N Y B Ö R J A R E

 

Välkommen till en ny början i din yogaresa!

Oavsett om du är helt ny till yoga eller återvänder efter en paus, är detta en perfekt tid att utforska och återupptäcka den helande kraften i Yoga.

I vår yogapraktik fokuserar vi inte bara på att stärka och stretcha kroppen, utan även på att närvara i nuet och kultivera en djupare medvetenhet genom andningsövningar och mindfulnessmeditation . Genom att rikta uppmärksamheten på andningen och kroppens rörelser lär vi oss att vara närvarande i varje ögonblick, vilket kan ge en känsla av lugn och inre frid.

Vi lägger även stor vikt vid kroppens hållning och utforskar hur vi kan skapa balans och stabilitet genom rätt justeringar och tekniker. Genom att vara medvetna om vår kroppshållning kan vi förebygga skador och främja en stark och hälsosam kropp.

Oavsett var du befinner dig i din yogaresa, är detta en möjlighet att fördjupa din praktik och utforska nya aspekter av både yoga och mindfulness. Kom som du är och låt dig ledas av din egen upplevelse på mattan.

Varmt välkommen att upptäcka glädjen och välbefinnandet som Yogas värld har att erbjuda!

Yoga är för ALLA!

Kostnad: 1250 kr
Tid: 17:00 - 18:00
BOKA:
https://www.skovdeyogacentrum.se/y-o.../yoga-foer-nyboerjare

 

Och Nu mer info för den som orkar & det intresserar?

Under denna tid bjuds du in till att lära känna din kropp & människa på ett nytt sätt. Ett sätt där du lär dig att se din kropp & människa som hel och utan fel men med förmågan att tydligare se hur automatiska vanor ( i kropp & sinne) skapar ogynnsamma mönster och påverkar vår hälsa och välbefinnande.

Yogans "hemliga" nyckel är att det är ett medvetandegörande verktyg. Det ökar vår förmåga till självkännedom och självinsikt både i kropp och till det mentala/emotionella livet.

Det ökar vår kroppsuppfattning och rörelseförmåga genom att vi medvetet uppmärksammar kropp & sinne i specifika rörelser och i stillhet. Rörelser som är till för att stärka, återhämta och stretcha ut hela kroppens muskel- och ledpartier.

Yoga stärker informationsflödet (aktivering) mellan kroppens olika delar och sinnet (hjärnan) då vi uppmärksammar den faktiska upplevelsen av kropp och sinne i här & nu istället för att vara i tankar.

Denna kurs är både för dig som är helt nybörjare och de som har vana av Yoga men inte utövat enligt Iyengar metoden. Iyengar Yoga är en Yogaform där man ger rikligt med instruktioner och utforskar Yogarörelserna med kroppens linjering för göra det så skonsamt för kroppens alla leder och stärka alla kroppens muskel och ledpartier.

 

INFORMATION OM DIN YOGALÄRARE

Maria är certifierad internationellt inom Iyengar Yoga, Optimum tränare och Mindfulnesslärare med över 20 års erfarenhet av Yoga, meditation och Mental träning.

Optimum tränare 2023-2024
Intern. Cert. Iyengar Yoga Lärare 2010 - 2013
Post Grad. Cert. Teaching Mindfulness 2005 - 2007
Kandidat examen inom Psykologi 2002 - 2002

Hej!


Jag har Yogat & mediterat i över 20 år och har under mitt livs resa mot mig själv insett att ju mer jag älskar och accepterar allt som jag är och har ju mer kan jag älska och acceptera och livet och det blir allt jämt enklare och mer magiskt.

Jag anser mig vara allra bäst på att må bra. Att finna vägar mot välbefinnande genom att se att livet med alla dess upp och ner gångar alltid är fördelaktiga för välmående även om det ibland gör ont och känns jobbigt/läskigt.

Jag har ett mycket naturligt, öppet, spontant och glatt sätt att förmedla och vägleda. Jag älskar livet och att lära ut Yoga är en av de bästa sakerna jag vet.

Jag kan bara varmt rekommendera att komma med och prova en kurs för att känna den härliga effekt som Yoga har på livet.

Hjärtligt & Varmt Välkommen

 För att läsa mer om Maria klicka vidare till hennes hemsida:
Maria Strömberg

Läs om hur andra upplever Maria som guide och Yogalärare:

Om Maria av andra