Y O G A  F Ö R  N Y B Ö R J A R E

Yoga för dig som är nybörjare eller vill få en färsk start igen

 Start: 10/1
Tid: 18:15 - 19:45
OBS! Uppehåll v7
Kostnad: 2200 
kr för 10 ggr

Nivå: För dig som är ny till Yoga, har mindre krämpor, upplever stress eller bara vill komma igång med Yoga igen 

Här kommer du lära dig grunderna i Yoga. Vi lägger stort fokus på att medvetandegöra  kroppen är stilla och i rörelse. Vi lär oss om de grundläggande positionerna (Asana) i Yoga och hur vi kan använda Yoga för att skapa mer utrymme, återhämta, mjuka upp och göra kropp och sinne mer flexibelt och starkt. 

Kursen som innehåller Yogarörelser, meditation och andningsövningar skänker mental & emotionell balans vilket gör att vi blir mer grundade, medvetet närvarande och upplever mer välbefinnande i vardagen. 

Jag som håller kursen heter Maria och jag skulle säga att det jag anser mig allra bäst på är välbefinnande. Jag har ett naturligt sätt att finna vägar och sätt att se på mig själv och livet fördelaktiga för välmående att spridas även i de mörkare stunderna. Detta förmedlar jag via mina kurser för att även du ska se att ditt liv är ett magiskt äventyr och inte ett problem som ska lösas. 

Jag har Yogat & mediterat i ca 20 år och har under mitt livs resa mot mig själv insett att ju mer jag älskar och accepterar ju mer kan jag älska och acceptera och livet blir allt jämt enklare och mer magiskt. 

Jag kan bara varmt rekommendera att komma med och prova en kurs för att känna den härliga effekt som Yoga har på livet.

 

OBS! Jag kan ta emot friskvårdscheck, epassi och ger 15% rabatt till studerande och pensionärer. Rabatt ges på 2200 kr. 

 För att läsa mer om Maria klicka vidare till hennes hemsida:
Maria Strömberg

Läs om hur andra upplever Maria som guide och Yogalärare:

Om Maria av andra