P O S T U R A L  Y O G A  F Ö R  N Y B Ö R J A R E

Yoga för dig som är nybörjare eller vill få en färsk start igen

 Start: 3/4
Tid: 18:15 - 19:45
OBS! Uppehåll 1 maj
Kostnad: 1950 
kr för 8 ggr

INFORMATION KRING POSTURAL YOGA FÖR NYBÖRJARE

Postural Yoga för nybörjare | För en god hållning & frisk människa

Längtar du efter en starkare, mer rörlig och medveten kropp & sinne?

Är du nyfiken på hur din hållning påverkar kroppen, andetaget & sinnet och din hälsa generellt? Är du redo att ”lära om” och medvetandegöra de automatiska sätt du rör dig både fysiskt och mentalt som skapar obalans?

Vill du uppleva mer kontroll i kropp & över det mentala/emotionella livet? Vill du hitta ett av det främsta verktygen för en mer välintegrerade kropp och människa?

Vill du ha ett super komplement till alla andra sporter och träning då du blir smidigare, starkare och återhämtar HELA kroppen och därmed förebygger risken för skador?

Vem vill inte det? Kom & se för dig själv!

Postural Yoga är för alla !

Läraren:
Maria är certifierad internationellt inom Iyengar Yoga, Optimum tränare och Mindfulnesslärare med över 20 års erfarenhet av Yoga, meditation och Mental träning.

Och Nu en massa mer info för den som orkar & det intresserar!

Under denna tid bjuds du in till att lära känna din kropp & människa på ett nytt sätt. Ett sätt där du lär dig att se din kropp & människa som hel och utan fel men med förmågan att tydligare se hur automatiska vanor ( i kropp & sinne) skapar ogynnsamma mönster och påverkar vår hälsa och välbefinnande.

Yogans "hemliga" nyckel är att det är ett medvetandegörande verktyg. Det ökar vår förmåga till självkännedom och självinsikt både i kropp och till det mentala/emotionella livet.

Det ökar vår kroppsuppfattning och rörelseförmåga genom att vi medvetet uppmärksammar kropp & sinne i specifika rörelser och i stillhet. Rörelser som är till för att stärka, återhämta och stretcha ut hela kroppens muskel- och ledpartier.

Yoga stärker informationsflödet (aktivering) mellan kroppens olika delar och sinnet (hjärnan) då vi uppmärksammar den faktiska upplevelsen av kropp och sinne i här & nu istället för att vara i tankar.

Via optimum metoden fördjupar vi oss inom våran kropps hållning och lär oss om hur en svag postural kedjan påverkar hållning och hela vår allmänna hälsa. Vi ”lär om” och återvänder till en mer naturlig hållning som förebygger skador och stärker och aktiverar det som stabiliserar och balanserar våran kropp.

Med hjälp av mindfulness kommer ni få prova på meditationsövningar som är stärkande och återhämtande samt stressreducerande.

Denna kurs är både för dig som är helt nybörjare och de som har vana av Yoga men inte utövat enligt Iyengar metoden. Iyengar Yoga är en Yogaform där man ger rikligt med instruktioner och utforskar Yogarörelserna med kroppens linjering för göra det så skonsamt för kroppens alla leder och stärka alla kroppens muskel och ledpartier.

OM LÄRAREN:
Maria Strömberg

Optimum tränare 2023-2024
Intern. Cert. Iyengar Yoga Lärare 2010 - 2013
Post Grad. Cert. Teaching Mindfulness 2005 - 2007
Kandidat examen inom Psykologi 2002 - 2002

Hej!
Jag har Yogat & mediterat i över 20 år och har under mitt livs resa mot mig själv insett att ju mer jag älskar och accepterar allt som jag är och har ju mer kan jag älska och acceptera och livet och det blir allt jämt enklare och mer magiskt.

Jag anser mig vara allra bäst på att må bra. Att finna vägar mot välbefinnande genom att se att livet med alla dess upp och ner gångar alltid är fördelaktiga för välmående även om det ibland gör ont och känns jobbigt/läskigt.

Jag har ett mycket naturligt, öppet, spontant och glatt sätt att förmedla och vägleda. Jag älskar livet och att lära ut Yoga är en av de bästa sakerna jag vet.

Jag kan bara varmt rekommendera att komma med och prova en kurs för att känna den härliga effekt som Yoga har på livet.

Hjärtligt & Varmt Välkommen

 För att läsa mer om Maria klicka vidare till hennes hemsida:
Maria Strömberg

Läs om hur andra upplever Maria som guide och Yogalärare:

Om Maria av andra