Y O G A

Med Katarina Andersson

 

SÖNDAG HATHAYOGA

TID: 18:00 - 19:10
Start: 21/1 - 24/3
Kurslängd: 10 tillfällen
Kostnad: 
1350kr
Nivå: alla, nybörjare som vana
 

En Hatha Yoga kurs, där vi varvar statiska positioner med flödande rörelser. Varje klass börjar med en lugn stund för att landa in där du är idag, följd av en mer fysisk del och avslutas alltid i stillhet.

Varje klass har sitt eget teman och fokus. Vi strävar inte bara efter att bli starkare och mer rörliga utan utforskar också andning och meditation på ett avslappnat sätt.

Kursen är för dig som har testat yoga och vill experimentera med olika andningstekniker och meditationer för att addera en extra dimension till din yogapraktik.

Börja året med att sätta dig själv i fokus. Anmäl dig nu och låt denna kurs vara en möjlighet till att ge dig själv lite egentid.

 

Praktiskt

Du kan anmäla dig här via hemsidan genom att trycka på BOKA här ovan. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar, du når mig via hemsidan eller på telefonnummer 0730 - 23 64 61

 

 


Katarina Andersson

Certifierad Yoga Flow lärare

Yoga för mig är någonting som utvecklas och förändras i takt med livet. När jag först kom i kontakt med yoga var det mest som ett sätt att bli starkare, stabilare och rörligare i kroppen. Yogan är fortfarande allt det men även så mycket mer. För mig handlar yogan om att vara mer närvarande i det jag gör. Där jag tillåter mig att möta allt och att tillåta allt att få finnas där. Den lär mig att lyssna inåt så att jag blir mer uppmärksam på mina mönster och vanor så att jag kan agera mer förankrat och aktivt bestämma om jag vill fortsätta med mina vanor eller släppa taget om dem. 

För mig är det viktigaste att känna in vad som känns rätt i kroppen. Det viktiga är inte hur det ser ut utan hur det känns.

 

Min grundutbildning har jag fått via Flow Yoga School Sweden för Johanna Alvin och Milla Floryd. (200h)

Yinyoga (50h), här har jag haft turen att få gå en utbildning för Bernie Clarke. Anatomi för Tiffany Cruikshank (20h), Yoga Medicine