Retreats Hösten 2022

Retreat för livslust, glädje & ett levande liv

Livslust: & Inre Glöd (tyst retreat)

Ta en semester, få distans och perspektiv från ditt vardagliga "Jag" eller person.  Ge stället utrymme för att vända blicken mot det du ofta inte hinner med i vardagen: ta hand om din kropp, ditt hjärta och närheten till dig själv. Ge tid till att känna in:

Vad vill jag? Vad längtar jag efter? Vad vill jag ge utrymme för och vad vill jag lämna? Vad klappar mitt hjärta för? Vem är jag? 

Fyll på med ro, harmoni & livslust, välbefinnande, kreativitet, acceptans och tacksamhet. 

Vi möter livet, döden (vi släpper taget) och föds pånytt !

Följ med på en spännande resa med acceptans & kärlek som ledstjärna. 

Under retreaten kommer vi genom diverse olika Yogiska och meditativa övningar beröra kropp, sinne och ditt hjärtas inre glöd. Vi väcker och ökar aptiten för HELA livet och närmar oss vår inre glöd som är vårt  vilda, dynamisk, kreativa, nyfikna och spontana jag. Det i dig som gillar att leka. äventyra och ser livet som en magisk resa och inte som ett krav eller bekymmer. Det är din inre glöd som gör ditt liv levande. Vi färdas genom olika landskap & utforskar de lager vi byggt upp för att skydda vårt sårbara kärleksfulla inre.  Vi ser igenom, tar hand om dem och lämnar det som inte längre gynnar oss (död) för att ge plats åt de nya (födelse)

Retreat Info:

MAT:
All mat är vällagad & vegetarisk och tillagas av Marias mamma Mary med kärlek som främsta krydda.

KOSTNAD:
2800 kr (4 bäddar pp)
3200 kr (dubbelsäng pp)
3500 (2 bäddar pp)
3750 (egen bädd)
Inkl. ALLT

PLATS: 
Skärv Linas Gård
En mycket stilla & lugn plats som inspirerar & för dig in i tystnad och "magi". I skogen mellan Skövde & Skara

Retreat 30/9-2/10

Eliisa & Ulrika har glädjen att än en gång skapa en retreat utifrån temat höstglöd. En helg fylld av närvaro kring ditt varande, vi utforskar detta med hjälp av yoga, dans, delning, beröring, god mat, härlig miljö och naturs kraft omsluter helgen. Vår glöd & intention när vi skapar dessa unika retreater är att du ska känna dig trygg, sedd och hörd. Att du lämnar med värdefulla, nytillkomna verktyg att vårda dig själv på så väl kroppsligt som själsligt.

 

Eliisa & Ulrika har lång erfarenhet kring yoga, personlig utveckling, dans, meditation, erfarenheter från många års arbete med människor både inom hälsa & terapi. Vår styrka är den enorma flexibilitet som ligger som en trygg grund när vi i samverkan med gruppen skapas dessa äventyr. Många fina möten har ägt rum och vi ser verkligen fram emot nya som bekanta möten till denna höstretreat.

Vi kommer ha glädjen att verka & bo på vackra Klåvasten pensionat strax utanför Skövde. Du har tillgång till del i dubbelrum eller möjlighet till eget rum. Vi förses med god mat under helgen. Även möjlighet att avnjuta badtunna och mys i den vackra trädgården.

Inga förkunskaper krävs att delta under denna retreat. Mer en längtan att ge sig tiden an att få utforska livet inuti.

Boka din plats innan 27/6 till early bird pris 3.800 kr del i dubbelrum 4.000kr enkelrum

Pris efter 27/6: 4.100 del i dubbelrum 4.300 enkelrum

Vid anmälan tas en anmälningsavgift på 2000kr för säkrad plats. Återbetalas ej.

Vid bokad plats kommer sedan ett välkomstmail med tider, även packlista när vi närmar oss vår retreat.

Anmälan och frågor skicka e-post till: Ulrikayogaochpilates@gmail.com eliisa.andren@gmail.com

Vi ser så framemot att få skapa en lustfylld start på hösten, låta vår glöd få ta plats inuti & runtom. Med värme & kärlek välkomnar vi dig till en äventyrlig men prestationsfri helg.

// Ulrika & Eliisa

Läs mer om pensionat Klåvasten https://klavasten.se/