Y O G A

Med Katarina Andersson

 

SÖNDAG HATHAYOGA med inslag av YIN

Tid: 18:00 - 19:10  
Startdatum:  ej satt ännu
Nivå: alla, nybörjare som vana 

Denna kurs är en kombination av mer fysisk Hatha Yoga där du varvar mer statiska positioner med flöden och Yin Yoga där man håller positionerna under flera minuter för att mjuka upp och släppa på spänningar i vår bindväv. Var 3’e gång kommer vara Yin. Under kursens gång kommer du också få pröva på andningsövningar och meditationer.

 

Du kan anmäla dig här via hemsidan genom att trycka på BOKA här ovan. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar, du når mig via hemsidan eller på telefonnummer 0730 - 23 64 61

 

 


Katarina Andersson

Certifierad Yoga Flow lärare

Yoga för mig är någonting som utvecklas och förändras i takt med livet. När jag först kom i kontakt med yoga var det mest som ett sätt att bli starkare, stabilare och rörligare i kroppen. Yogan är fortfarande allt det men även så mycket mer. För mig handlar yogan om att vara mer närvarande i det jag gör. Där jag tillåter mig att möta allt och att tillåta allt att få finnas där. Den lär mig att lyssna inåt så att jag blir mer uppmärksam på mina mönster och vanor så att jag kan agera mer förankrat och aktivt bestämma om jag vill fortsätta med mina vanor eller släppa taget om dem. 

För mig är det viktigaste att känna in vad som känns rätt i kroppen. Det viktiga är inte hur det ser ut utan hur det känns.

 

Min grundutbildning har jag fått via Flow Yoga School Sweden för Johanna Alvin och Milla Floryd. (200h)

Yinyoga (50h), här har jag haft turen att få gå en utbildning för Bernie Clarke. Anatomi för Tiffany Cruikshank (20h), Yoga Medicine