Y O G A

Med Katarina Andersson

 

SÖNDAG HATHAYOGA med inslag av YIN

Tid: 17:00 - 18:10  
Startdatum:  3/4 
Kostnad: 670 kr 6 tillfällen
Nivå: alla, nybörjare som vana 

Välkommen till en Hathayogakurs med inslag av Yinyoga! Vi kommer att börja med en Yinyogaklass för hela kroppen, där vi kommer arbeta oss upp ifrån våra tår ända upp till vårt huvud.

Därefter kommer vi gå vidare med Hathayoga, dessa klasser kommer ha lite olika fokus så som tex axlar, mage, mm där du får möjlighet att hitta mer kontakt med dina muskler för att kunna aktivera och skapa stabilitet.

Vi kommer att ha en Yinyogaklass till under kursen för att möta våren där fokus kommer vara träelement enligt TCM (traditionell kinesisk medicin). Denna kommer avslutat med en längre liggande meditation.

Varje tillfälle startar med pranayama (andningsövningar) och vi avslutar med en guidad shavasana.

 

Du kan anmäla dig här via hemsidan genom att trycka på BOKA här ovan. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar, du når mig via hemsidan eller på telefonnummer 0730 - 23 64 61

 

 


Katarina Andersson

Certifierad Yoga Flow lärare

Yoga för mig är någonting som utvecklas och förändras i takt med livet. När jag först kom i kontakt med yoga var det mest som ett sätt att bli starkare, stabilare och rörligare i kroppen. Yogan är fortfarande allt det men även så mycket mer. För mig handlar yogan om att vara mer närvarande i det jag gör. Där jag tillåter mig att möta allt och att tillåta allt att få finnas där. Den lär mig att lyssna inåt så att jag blir mer uppmärksam på mina mönster och vanor så att jag kan agera mer förankrat och aktivt bestämma om jag vill fortsätta med mina vanor eller släppa taget om dem. 

För mig är det viktigaste att känna in vad som känns rätt i kroppen. Det viktiga är inte hur det ser ut utan hur det känns.

 

Min grundutbildning har jag fått via Flow Yoga School Sweden för Johanna Alvin och Milla Floryd. (200h)

Yinyoga (50h), här har jag haft turen att få gå en utbildning för Bernie Clarke. Anatomi för Tiffany Cruikshank (20h), Yoga Medicine