Y O G A

Med Katarina Andersson

 

SÖNDAG YOGA FLOW

Tid: 18:00 - 19:00  Startdatum:  5/9 
Kostnad: 1200 kr 10 tillfällen
Nivå: alla, nybörjare som vana 

En fysisk klass där vi varvar statiska positioner och härliga flöden för att bygga värme, stabilitet, rörlighet och ökar din energi samtidigt som du får balans och lugn. Du rör dig utifrån din egen kropp och erfarenhet.
Klasserna kommer ha lite olika teman tex. styrka/teknik, axlar, yoga filosofi, andning och de kommer kryddas med pranayama (andningsövningar) och meditation. Ett tillfälle kommer vara yinyoga.


Katarina Andersson

Certifierad Yoga Flow lärare

Yoga för mig är någonting som utvecklas och förändras i takt med livet. När jag först kom i kontakt med yoga var det mest som ett sätt att bli starkare, stabilare och rörligare i kroppen. Yogan är fortfarande allt det men även så mycket mer. För mig handlar yogan om att vara mer närvarande i det jag gör. Där jag tillåter mig att möta allt och att tillåta allt att få finnas där. Den lär mig att lyssna inåt så att jag blir mer uppmärksam på mina mönster och vanor så att jag kan agera mer förankrat och aktivt bestämma om jag vill fortsätta med mina vanor eller släppa taget om dem. 

För mig är det viktigaste att känna in vad som känns rätt i kroppen. Det viktiga är inte hur det ser ut utan hur det känns.

 

Min grundutbildning har jag fått via Flow Yoga School Sweden för Johanna Alvin och Milla Floryd. (200h)

Yinyoga (50h), här har jag haft turen att få gå en utbildning för Bernie Clarke. Anatomi för Tiffany Cruikshank (20h), Yoga Medicine